E pa në ëndërr sikur gëlltiti unazën, por pasi zgjohet habitet kur zbulon të vërtetën

Më shumë sesa një ëndërr ishte një makth, ajo që përjetoi 29-vjeçarja Jenna Evans, banore në San Diego, në Shtetet e Bashkuara.

Gjatë natës ajo kishte pare një ëndërr “shumë të çuditshme”, pasi rrëfen në një postim që publikoi në Facebook dhe menjëherë u bë viral (ai tashmë ka tejkaluar 60 mijë pëlqime).

“I dashuri im dhe unë ishim në një situatë shumë të vështirë, e çuditshme që përfshinte një tren me shpejtësi të lartë dhe ato të këqija “.Mesazhi i Jenna vazhdon, duke shpjeguar se “Bobby më tha që unë duhej ta gëlltisja unazën për ta mbrojtur; kështu e hoqa, e futa në gojë dhe e gëlltita me një gotë ujë”. Vajza pastaj u zgjua papritmas, duke kuptuar që ajo nuk kishte më unazën e fejesës në gisht.

Ajo më pas vendosi të zgjojë të dashurin e tij Bobby për t’i treguar asaj për ëndrrën dhe ata shkuan së bashku në spital. Ironikisht, rrezet X të marra nga mjeku i saj gjetën në stomakun e 29-vjeçares asgjë më pak se një unazë 2,4 karatësh.

Në vend se të priste “natyrën për të marrë rrjedhën e saj”, raporton Instituti Kombëtar i Shëndetësisë, vajza iu nënshtrua një endoskopie që nxori xhevahirin nga stomaku.