Pasiqë e Humbi Djalin Tre Vjeç, Babai Shkruan 10 Rregulla “Të Arta” Për Të Gjithë Prindërit

Ndjenja më e dhimbshme në botë është humbja e fëmijës, të cilën shumë prindër e përshkruajnë si “vdekje e brendshme”. Fatkeqësisht, kjo i ndodhi Richard Pringle, i cili humbi djalin e tij Hughie kur ishte vetëm 3 vjeç prej një hemorragjie në tru, e shkaktuar nga një sëmundje me të cilin kishte lindur.Mes gjithë vuajtjes, ai shkruajti 10 rregulla në Facebook që duhet të bëhen mësim për të gjithë prindërit.1-Vlerëso çdo moment me fëmijën tënd. Nuk ka rëndësi çfarë po bën, si e kalove ditën apo natën, thjesht shijo momentet me fëmijën deri në maksimum.2-Mos harro ti thuash “Natën e mirë” duke e shoqëruar me një puthje sepse asnjëherë nuk e di kur do ta shohësh apo puthësh për herë të fundit.
-Kujtimet nuk vdesin kurrë, prandaj bëj sa më shumë fotografi dhe video me fëmijën tënd.4-Koha nuk ndalon kurrë, prandaj mos e kalo të gjithën duke punuar. Kushtoji më shumë kohë fëmijës, luaj me të, çoje në park apo diku tjetër.5-Dashuria është e pafund, nuk ka limite, nuk ka rëndësi sa e shfaq, do mbetet gjithmonë në zemrën tënde.6-Shkruaj një ditar për të gjitha veprimet e fëmijës tënd duke nisur nga gjërat e mira, të këqija, fitoret, humbjet, gjithçka.