Zdo ta besoni çka bëri ky prishtinas në Zvicër (Pamje)

Nuk do ta besoni çka bëri ky prishtinas në Zvicër (Pamje)
Fitim Krasniqi që ka pasion sportin e akrobacioneve Parkour, së fundmi ka qenë për një vizitë në Zvicër.
Ai edhe në këtë shtet, ka vazhduar me pasionin e tij, duke bërë akrobacione të ndryshme, shkruan albinfo.ch.
Krasniqi ka bërë akrobacione në Zvicër, duke dëshmuar talentin e tij në këtë sport të veçantë, raportojnë mediat vendore në Kosovë.
Parkour është një sport i veçantë, që është i kombinuar mes gjimnastikës dhe kërcimeve të ndryshme, kryesisht urban, dhe zhvillohet në rrugë.